Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi üst öğrenime ve mesleğe hazırlmanın yanında , düşünen, eleştiren, insan haklarına saygılı ve yaratıcı bireyler olarak kendilerini gerçekleştirmeleri sağlanmaktadır.

Misyon: Öğrencilerimizi Milli Eğitim´in temel amaçları doğrultusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatarak, hayata hazırlayan bir kurum olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 8:30 - 11:50 ilk dört ders saati 11:50 - 13:00 öğlen arası 13:00 - 16:10 son dört ders saati
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Çaykara ilçe mahallelerinden öğrenci taşıması yapan (taşımalı servisler) servisler mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi, Futbol, Voleybol, Basketbol etkinliklerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 34+34

Telefon - 0 462 616 10 15 0462 616 10 83

WEB - https://caykaracpl.meb.k12.tr

Adres - Işıklı Mahallesi Sağlık Ocağı Küme Evleri No 35 Çaykara/TRABZON

Yerleşim Yeri - Işıklı Mah. Sağlık Ocağı Küme Evleri No:35 ÇAYKARA - TRABZON

Adres - Işıklı Mahallesi Sağlık Ocağı Küme Evleri No 35 Çaykara/TRABZON

Ulaşım Trabzon´dan ulaşım Çömlekçi Mahallesinden kalkan şehir içi araçları ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi´nin belirli saatlerde Çaykara istikametine çalışan otobüsleri vasıtasıyla okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 85 km uzaklıkta olan okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.